![]() |
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_ | Virilazer | Therm-X Energy | MyoForm-X | ProTargo | Lipolar | Tillbaka | _ | |
ProTargo Vad gör ProTargo
unik? ProTargo innehåller bland annat Ett RAID-system (Rapid Absorption - Improved Duration) för maximal effekt på muskelvävnaden ProForma-X1TM som bl a består av vassle och kalciumkaseinat av högsta kvalitet och i rätt proportion, bättre än rent vassle! Ett GAIS-system som bl a innehålller mikroinkapslat Lactobacillus Sporogenes för att stödja tarmens funktion och ge maximalt upptag av aminosyror - ingen mer uppsvälld buk! Stärkelsen Vitargo som är speciellt utvecklat för elitidrottare. Mängder av OS-medaljörer har redan upptäckt dess enorma fördelar Xylitol som hämmar muskelnedbrytning Innehållet i ProTargo två indelas i två huvuddelar Ett RAID-system (Rapid Absorption - Improved Duration) vilket är utvecklat för att stimulera muskeluppbyggnaden under hela dygnet och samtidigt hämma nedbrytningen av muskelprotein. Det fungerar även som en "broms" så att aminosyrorna från proteinet inte utnyttjas till energiproduktion. Äter man ProTargo "eldar man inte får kråkorna", istället kommer aminosyrorna direkt till muskelvävnaden. Detta gör produkten mycket prisvärd. Ett GAIS-system (Gastric And Intestinal Support). för att stödja magsäckens och tarmens funktion och förbättra upptaget. Detta gör att magen inte sväller och att du kan behålla en smal och snygg midja trots ett högt proteinintag. Läs vidare så förstår du varför produkten kallas Next Generation Protein Supplement! Hur fungerar
RAID-systemet? NutriVision har valt att använda kalciumkaseinat istället för det vanligare (och billigare) natriumkaseinatet för att slippa saltinnehållet. En del proteinprodukter på marknaden är "instantiserade" vilket innebär att lösligheten i vatten ökar. De flesta av dessa produkter är instantiserade under värme vilket riskerar att proteinet denatureras (förstörs). NutriVision har istället använt sig av instantisering i två steg , bägge i en sk kall process för att undvika denaturering. Fördelningen av vassle och kaseinat i ProForma-X2 ™ är 57,4 respektive 42,6%. Studier har visat att vassle tas upp snabbt men verkar bara en kort stund i kroppen. Kaseinatet har ett långsammare upptag och kan även hämma muskelnedbrytningen. Därför är en blandning alltid mycket bättre än rena vassleprodukter! För att förbättra egenskaperna ytterligare på ProForma-X2TM används en "antifoaming agent". Genom att tillsätta den patenterade stärkelsen Vitargo ™ (speciellt framtagen för elitidrottare) stimuleras anabolism samtidigt som aminosyrorna inte kommer att bilda glukos i levern. Istället ökar glykogeninlagringen i muskeln mycket effektivt och varje gram glykogen som lagras kommer att dra med sig 2,7 g vätska, vilket ger en härlig "pump" i muskulaturen. Vidare ingår xylitol i RAID-systemet i form av C*Xylidex. Denna substans har visat sig kunna verka antikatabolt, det vill säga hämma nedbrytning av muskelprotein. Hur fungerar
GAIS-systemet? Varför äta gårdagens proteinpreparat när framtidens produkt redan finns här! Senaste nytt
om ProTargo Förpackning Exempel på
användningsområden Rekommenderat intag Innehållet i tre strukna doseringsmått (= en portion = 50 g) blandas och omskakas ordentligt i vatten eller mjölk. Under tunga träningsperioder/uppbyggnadsfaser intas en portion 15-30 minuter före träningspasset och 1-2 portioner 5-30 minuter efter avslutat träningspass. Vid tyngdpunkt på fettförbrännande träning intas en portion 20-40 minuter efter avslutat träningspass. Vid uthållighetsträning tas 1-2 portioner 5-30 minuter efter avslutat träningspass för maximal återhämtning. Kan även intas vid sänggåendet eller som mellanmål. Överskrid ej 5 portioner (15 doseringsmått) dagligen.
|
|